Jogi nyilatkozat

A Dialóg Befektetési Alapkezelő Zrt. nem vállal semmilyen felelősséget vagy szavatosságot az Alapkezelő honlapján (www.dialoginvestment.hu) megjelent információk időszerűségéért, pontosságáért és teljességéért. Ugyanez vonatkozik minden egyéb olyan weboldalra is, amely hiperlinkek segítségével elérhető. Amennyiben Ön ilyen weboldalakhoz hoz létre linket, azt saját kockázatára teszi. A Dialóg Befektetési Alapkezelő Zrt. nem felel az ilyen linkek segítségével hozzáférhető weboldalak tartalmáért.

A Dialóg Befektetési Alapkezelő Zrt. nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező technikai-tartalmi-időzítési és pontossági károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatával kapcsolatosak, a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, hiányosságából, hibájából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, az adatátviteli út hibájából vagy más hasonló okból származnak.

A weboldalakon található információk, azok elemei nem nyújtanak megfelelő alapot befektetésekhez vagy egyéb döntésekhez. Mielőtt befektetési döntést hozna, kérjük, lépjen kapcsolatba a Forgalmazó vagy a Vagyonkezelő szakembereivel. A Dialóg Befektetési Alapkezelő Zrt. nem használja weboldalát arra, hogy Önnek vagy másoknak befektetési tanácsot vagy javaslatot adjon.

Közzétételek
  Letölthető pdf-ek.    összes közzétételHírlevél
Íratkozzon fel hírlevelünkre, hogy rendszeres információkkal szolgálhassunk Önnek!


Forgalmazási helyek
Az Alapcsalád befektetési jegyei:
Erste Befektetési Zrt.
  1138 Budapest, Népfürdő utca 24-26
Unicredit Bank Hungary Zrt.
  1054 Budapest, Szabadság tér 5-6
Concorde Értékpapír Zrt.
  1123 Budapest, Alkotás utca 55-61
SPB Invest Befektetési Zrt.
  1051 Budapest Vörösmarty tér 7.-8.
Raiffeisen Bank Zrt.
  1133 Budapest, Váci út 116-118.

további forgalmazási helyek