Cégünk filozófiája

 

Közép-Kelet Europában a pénzügyi befektetés kultúrája meglehetősen rövid múltra tekint vissza. A megtakarítatni vágyók számára sokáig nem is volt igazi alternatíva, azonban az elmúlt évtizedben a hazai vagyonkezelői piac, s vele együtt a kínált termékek is, rendkívül sokat fejlődtek. A fejlődéssel együtt, a piaci verseny következtében sajnos elkerülhetetlenül gyökeret vert az ügyfelek uniformizálása is.

A Dialóg Befektetési Alapkezelő Zrt. azzal a céllal alakult, hogy felhasználva a munkavállalók és vezető tisztségviselők évtizedes szakmai múltját, az "egyedi szabóság igényességével" kidolgozott, testre szabott alternatívát kínáljon azon befektetni vágyóknak, akik valami mást szeretnének a "konfekcióipar" által kínált termékekhez képest.

A Dialóg Befektetési Alapkezelő Zrt. küldetésének tekinti az ügyfélközpontú kiszolgálást, egyedi igények kielégítését. Ügyfeleivel aktív és tartalmas párbeszédet kíván folytatni a befektetési lehetőségekről, piaci pfolyamatokról, várható eseményekről.

A Dialóg Befektetési Alapkezelő Zrt. egyik fő erőforrása az Alapítók által képviselt szakmai tapasztalat és piaci jóhírnév, a hazai vagyonkezelési piacon eltöltött évtizedes munka. Az Alapkezelő szakmai befektetői – vezető tisztségviselői – az elmúlt több, mint egy évtizedben mélyreható szakmai ismereteket szereztek nem csak a hazai, de a regionális, ezen túlmenően pedig az ún. EMEA országokban kibocsátott értékpapírokra vonatkozólag. A szakmai tapasztalat az egyedi értékpapírokon túlmenően kiterjed az adott régió mélyreható gazdasági, politikai és társadalmi ismereteire is.

A Dialóg Befektetési Alapkezlő Zrt. hangsúlyozni szeretné független voltát, így szinte egyedüliként a hazai megtakarítási piacon a Társaság nem kapcsolható semmilyen nemzetközi pénzügyi vállalkozáshoz, illetve személyhez.

A Dialóg Befektetési Alapkezelő Zrt. kínálja termékpalettáját, valamint az egyedi, személyre szabott portfoliókezelést intézményi és magán befektetőknek egyaránt.

Üdvözlettel,
Dialóg Befektetési Alapkezelő Zrt.

dsc7322.jpg


(Elek Péter, Palcsek Attila, Gróf Tímea, Szöllősi Ferenc, Zentai Ágnes, Schunk Zoltán, Pauli Erika, Mozol Péter )

Közzétételek
  Letölthető pdf-ek.    összes közzétételHírlevél
Íratkozzon fel hírlevelünkre, hogy rendszeres információkkal szolgálhassunk Önnek!


Forgalmazási helyek
Az Alapcsalád befektetési jegyei:
Erste Befektetési Zrt.
  1138 Budapest, Népfürdő utca 24-26
Unicredit Bank Hungary Zrt.
  1054 Budapest, Szabadság tér 5-6
Concorde Értékpapír Zrt.
  1123 Budapest, Alkotás utca 55-61
Budapesti Értéktőzsde (BÉT)
  1054 Budapest, Szabadság tér 7. - Bank Center
SPB Invest Befektetési Zrt.
  1051 Budapest Vörösmarty tér 7.-8.
Raiffeisen Bank Zrt.
  1133 Budapest, Váci út 116-118.

további forgalmazási helyek