Cégünk filozófiája

 

Közép-Kelet Europában a pénzügyi befektetés kultúrája meglehetősen rövid múltra tekint vissza. A megtakarítatni vágyók számára sokáig nem is volt igazi alternatíva, azonban az elmúlt évtizedben a hazai vagyonkezelői piac, s vele együtt a kínált termékek is, rendkívül sokat fejlődtek. A fejlődéssel együtt, a piaci verseny következtében sajnos elkerülhetetlenül gyökeret vert az ügyfelek uniformizálása is.

A Dialóg Befektetési Alapkezelő Zrt. azzal a céllal alakult, hogy felhasználva a munkavállalók és vezető tisztségviselők évtizedes szakmai múltját, az "egyedi szabóság igényességével" kidolgozott, testre szabott alternatívát kínáljon azon befektetni vágyóknak, akik valami mást szeretnének a "konfekcióipar" által kínált termékekhez képest.

A Dialóg Befektetési Alapkezelő Zrt. küldetésének tekinti az ügyfélközpontú kiszolgálást, egyedi igények kielégítését. Ügyfeleivel aktív és tartalmas párbeszédet kíván folytatni a befektetési lehetőségekről, piaci pfolyamatokról, várható eseményekről.

A Dialóg Befektetési Alapkezelő Zrt. egyik fő erőforrása az Alapítók által képviselt szakmai tapasztalat és piaci jóhírnév, a hazai vagyonkezelési piacon eltöltött évtizedes munka. Az Alapkezelő szakmai befektetői – vezető tisztségviselői – az elmúlt több, mint egy évtizedben mélyreható szakmai ismereteket szereztek nem csak a hazai, de a regionális, ezen túlmenően pedig az ún. EMEA országokban kibocsátott értékpapírokra vonatkozólag. A szakmai tapasztalat az egyedi értékpapírokon túlmenően kiterjed az adott régió mélyreható gazdasági, politikai és társadalmi ismereteire is.

A Dialóg Befektetési Alapkezlő Zrt. hangsúlyozni szeretné független voltát, így szinte egyedüliként a hazai megtakarítási piacon a Társaság nem kapcsolható semmilyen nemzetközi pénzügyi vállalkozáshoz, illetve személyhez.

A Dialóg Befektetési Alapkezelő Zrt. kínálja termékpalettáját, valamint az egyedi, személyre szabott portfoliókezelést intézményi és magán befektetőknek egyaránt.

Üdvözlettel,
Dialóg Befektetési Alapkezelő Zrt.

Közzétételek
  Letölthető pdf-ek.    összes közzétételHírlevél
Íratkozzon fel hírlevelünkre, hogy rendszeres információkkal szolgálhassunk Önnek!


Forgalmazási helyek
Az Alapcsalád befektetési jegyei:
Erste Befektetési Zrt.
  1138 Budapest, Népfürdő utca 24-26
Unicredit Bank Hungary Zrt.
  1054 Budapest, Szabadság tér 5-6
Concorde Értékpapír Zrt.
  1123 Budapest, Alkotás utca 55-61
SPB Invest Befektetési Zrt.
  1051 Budapest Vörösmarty tér 7.-8.
Raiffeisen Bank Zrt.
  1133 Budapest, Váci út 116-118.

további forgalmazási helyek